Tanítanék, ha te is

tanitanek_logo

A Tanítanék Mozgalom a kollégákhoz fordul. Akik tanítanának, hátha tesznek is ezért:

„Kedves Kollégák, Szervezetek, Szülők és Diákok!

A Tanítanék Mozgalom nemrég nagy feladatba kezdett. Arra kértük a céljainkkal egyet értő iskolákat, pedagógusokat, hogy alakítsák meg saját Kockás Köreiket, hogy ezentúl közvetlenebb formában tudjunk kommunikálni velük, hogy jobban be tudjuk őket vonni a munkánkba.

A visszajelzések alapján azonban azt tapasztaljuk, hogy sok olyan iskola van, ahol a felülről érkező nyomás miatt a leveleink, amelyekben megkerestük őket, „elvesznek”, nem érnek el azokhoz, akiknek szánjuk őket. Ezért most egy más módszerrel szeretnénk próbálkozni.

Arra kérünk Benneteket, hogy gondoljátok végig: van-e a környezetetekben, ismeretségi körötökben, családotokban olyan iskola, pedagógus, aki nagy valószínűséggel csatlakozna hozzánk, de valamilyen okból ezt eddig nem tette meg.

Ha tudnátok abban segíteni, hogy hogyan találhatnánk meg őket, hogyan juttathatnánk el nekik is az üzeneteinket, hogyan vonhatnánk be őket is ebbe a közös munkába, azt megköszönjük.

Keressétek meg őket, kérjétek el az elérhetőségeiket, és ha nincs ellenükre, küldjétek el nekünk ezeket, hogy célzottan megkereshessük őket. Nagyon sok szervezet vesz részt a CKP munkájában. Ha mindannyian összedugjuk a fejünket, talán sikerül olyan helyekre is elérnünk, ahol eddig talán egyáltalán nem voltunk jelen.

És minél többen vagyunk, annál nagyobb nyomást leszünk képesek gyakorolni a kormányra.

Köszönjük, hogy részt vesztek a munkánkban, ha bármilyen észrevételetek, tanácsotok, javaslatotok van, azt továbbra is várjuk a tanitanekakcio@gmail.com e-mail címre.

2016. április 25.

Törley Katalin, Pilz Olivér, Pukli István

a Tanítanék Mozgalom képviselői

 

Share

One thought on “Tanítanék, ha te is

  1. Pethesné Mikós Kata

    Egy kecskeméti iskolában vagyok ped.asszisztens, nálunk vagyunk néhányan szimpatizánsok, részt is vettünk minden eddigi megmozdulásban, rajtam keresztül elérhetőek a többiek. Ettől függetlenül holnap megkérdezem, ki szeretne szorosabban kötődni a csapathoz.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük