Találj tanárt! – Kerényi György ajánlja

talalj-tanart

Formálódóban van egy új weboldal talaljtanart.hu címen. Már működik, de még nem léptünk a nagy nyilvánosság elé vele, mert regisztráló pedagógusokat gyűjtünk a nagyobb eredményesség érdekében. Az oldal egy vállalkozás, de olyan lehetőséget kínál a pedagógusoknak, amiből csakis profitálhatnak.

Magántanárként regisztrálhatnak nálunk, de teljes mértékben pénzkiadás nélkül használhatják a rendszerünket, gyűjthetik a magántanulókat nálunk akár hosszú éveken keresztül is. Úgy gondolom, hogy mai világunkban mindez komoly lehetőségeket jelenthet a pedagógusok számára, ha kiegészítő keresethez akarnak jutni.

A www.talaljtanart.hu weboldal nem egyedi abban a tekintetben, hogy célja a kiegészítő oktatást igénylő diákok és a magánórákat vállaló tanárok egymásra találásának segítése. Több oldal szolgáltatásai is igénybe vehetők e területen, azonban az oldal működtetőinek reményei szerint olyan kedvező, felhasználóbarát és nyomon követhető rendszert senki sem kínál az internet világában, mint a www.talaljtanart.hu.

További részletek idekattintva olvashatók.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük