Összebeszélünk – II. Ifjúságügyi Kongresszus

IKO-logo

Kedves Kolléga,
2014 őszén rendeztük az I. Ifjúságügyi Kongresszust, mert az ifjúságszakmai térben (ahol a fiatal nem egy terület alanyaként, hanem a maga teljességében és egyediségében látszik) nem voltak olyan találkozási alkalmak, konferenciák, amelyek szolgálhatnák egyfelől a szakmai-tudományos munícióbővítést, másfelől a szakemberek társas környezetének biztosítását.

Mind a résztvevői, mind a szervezői-tudományos oldalról egyértelműnek látszott az igény a Kongresszus sorozattá formálására, amelynek II. alkalma az egymásra utaltságot kívánja kifejezni mind a generációk között, mind a fizikai vagy diszciplináris határokon átnyúlva. Ennek tükrében az

Összebeszélünk – II. Ifjúságügyi Kongresszus EGYMÁSRA UTALVA címmel

kerül megrendezésre,

2016. augusztus 26-27-én (péntek-szombat) Komáromban és Észak-Komáromban.

A konferencia nyelve: magyar.

A rendezvény vár valamennyi az ifjúságügy iránt érdeklődőt, de elsősorban az ezt (is) hivatásuknak tekintőket: pedagógusokat, a neveléstudomány képviselőit, szociológusokat, szociális munkásokat, politológusokat, pszichológusokat, ifjúságsegítőket, civil vezetőket stb.

Reméljük, hogy szolgálhatjuk a fiatalokkal foglalkozó diszciplínák és szakmák közötti diskurzus erősítését és az ifjúságügy integratív megközelítésének elősegítését, teret adva az ifjúságügy: az ifjúságszociológia, pedagógia-kultúraközvetítés, ifjúsági szociális munka, ifjúságpolitika legújabb innovációinak bemutatására és hozzáférési lehetőséget biztosítva a szakpolitikák célkitűzései, a tudományos nóvumok és a szakmai gyakorlat megismerésére, szembesítésére.

Tarts velünk, ha van kedved!

Jelentkezés: www.ifjusagugy.hu

A részletes meghívó innen letölthető és osztható.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük