NINCS HOVA HÁTRÁLNUNK!

nincs-hova-hatralnunk2

A Szabad Oktatást csoport a civileket, érdekvédőket, az alapjogok érdekében fellépő szervezeteket és egyéneket összehangoló tüntetést kezdeményezett december 16-ra.

Az FB esemény linkje: https://www.facebook.com/events/887225927968458/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

„Hívjatok ismerősöket! Szóljatok a családotoknak, barátaitoknak! Csakis KÖZÖSEN tudunk változtatni!

Márpedig NINCS HOVA HÁTRÁLNUNK!

December 16-án este 6-kor találkozunk a József nádor téren.

FOLYTATJUK! Itt már nem csak az oktatás szétrombolásáról van szó, hanem még többről! https://www.facebook.com/events/887225927968458/

December 16-án, KÖZÖSEN TÜNTETÜNK, töltsük meg Budapest utcáit, mert NINCS HOVA HÁTRÁLNUNK!!!

Nyomjátok, hogy ott lesztek! Hívjatok meg mindenkit! A vidéki szervezőket arra kérjük, hogy azoknak, akik nem tudnak feljönni aznap, szervezzenek a budapesti tüntetéssel egy időben demonstrációt! NE HAGYJUK!

KÖZÖS TÜNTETÉS!

Az utóbbi hetekben egyre több civil, pártfüggetlen szerveződés alakult, hogy kiálljanak a magyar emberek érdekeiért. Most szeretnénk egy helyszínen egyesíteni ezeket a csoportokat és más civil érdekvédelmi szervezeteket, hogy együtt védjük meg jogainkat és utasítsuk el a társadalmi igazságtalanságokat, valamint hogy összefogjunk, és közösen alternatívát találjunk, amennyiben a jelenlegi kormány továbbra is semmibe veszi a szavunkat.

Eleged van a szociális megszorításokból? Az oktatási rendszer teljes átforgatásából és a társadalom elbutításából? A NAV-botrányokból és kitiltási ügyeiből? A mértéktelen korrupcióból és hazugságokból? Az egészségügy borzasztó helyzetéből és a magyarországi lakhatás egyre kritikusabb helyzetéből?

GYERE EL ÉS HALLASD TE IS A HANGOD! NE HAGYJUK HOGY MÁSOK DÖNTSENEK HELYETTÜNK, NE HAGYJUK HOGY SEMMIBE VEGYENEK MINKET!

A tervezett program:
– Közös, békés vonulás a következő útvonalon: József nádor tér – Szabadság tér – Kossuth tér.

A tüntetés folyamán felszólal majd több civil szervezet képviselője is, a felszólalók folyamatosan bővülő listáját és a részletes programot itt lehet figyelemmel követni: https://www.facebook.com/events/887225927968458/?ref_dashboard_filter=upcoming.

Amit szívesen látunk:
– Téged és családodat, barátaidat
– Transzparenseket
– Közös cselekvést, összefogást
– Békés, egymásra vigyázó tömeget
– Magyar és európai uniós zászlót

Amiből nem kérünk:
– Pártzászlók (ne felejtsétek, ez civil tüntetés!)
– hazugság, korrupció, kizsebelés, lopás”

 

 

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük