A miskolci Herman Ottó Gimnázium nevelőtestületének nyílt levele a közvéleményhez

 

miskolci_Herman-logo

A miskolci Herman Ottó Gimnázium nevelőtestületének nyílt levele a közvéleményhez. Köszönjük és csatlakozunk.

A levél tartalmával egyetértők és az abban foglaltak ellen fellépni szándékozó magánszemélyek, intézmények és egyesületek a http://www.tanitanek.com/herman oldalon támogathatják a kezdeményezőket, illetve írhatják meg a saját álláspontjukat is.
facebook

A jogszabályi hivatkozások idekattintva olvashatók

Share

4 thoughts on “A miskolci Herman Ottó Gimnázium nevelőtestületének nyílt levele a közvéleményhez

 1. Zeke Magdolna

  A felhívás novemberi. Azóta beindultak a minősítések újra és a tanfelügyeleti látogatások. Van olyan kolléga, akinek a két látogatás között 3-4 hét van csupán. Közben el kell készíteni az intézményi önértékelést is, újabb dokumentumokkal, kérdőívekkel, egyebekkel. Ezek a kollégák egy hónap alatt kettőt fognak dolgozni. Közben félévet zárunk, általános iskolában beiskolázunk. Az év elején megjelent pár pályázat, ezekre nem marad idő. A látogatások miatt sorban borul az órarend, tanórák maradnak el. Három hete írták ki az új minősítéseket, azóta naponta többször kell nézni az oldalt, mert már elfogadott minősítések, tanfelügyeleti látogatások kerülnek törlésre. Aki tehette, a szabadsága alatt készült a minősítésre, az őszi szabadság idején portfóliót írt, a nyári alatt pedig az új tankönyveket tanulmányozta. Szeretnénk visszakapni az időnket, szeretnénk a munkánkra koncentrálni.

  Reply
  • Urbàn Judit

   Egyetértek Én óvodapedagófus vagyok. Nàlunk ugyanez a hwlyzet. Egyszerűen nem tudunk a napi munkànkra és a gyerekekre koncentràlni.

   Reply
 2. Fabulya Lászlóné

  Az unokáim jövője miatt csatlakozom. Hiszek abban, hogy az oktatás minősége befektetés a jövőbe.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük